مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,448
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

685
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی تولید آنزیم استرپتوکیناز نوترکیب در باکتری اشریشاکلی

صفحات

 صفحه شروع 98 | صفحه پایان 104

چکیده

 زمینه و هدف: استرپتوکیناز از جمله پروتئین های ترشحی استرپتوکک پیوژن است. این پروتئین در بیماریزایی باکتری نقش مهمی دارد. در این تحقیق سعی بر تولید بالای این آنزیم به شکل نوترکیب بوده به طوری که محصول با تغییر ترکیب محیط کشت و تعداد باکتری القا شده افزایش یابد.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی, با استفاده از روشPCR , ژن استرپتوکیناز از استرپتوکوک پیوژن تکثیر گردید. پس از تخلیص, ژن در ناقل پلاسمیدی pET32a جهت بیان کلون گردید. سپس ساختار پلاسمیدی pET32a-Ska وارد باکتری اشریشیاکلی سویه BL21-DE3-plySs شد. تولید پروتئین با القا توسط IPTG و بهینه سازی شرایط محیط کشت و تعداد باکتری ها صورت گرفت. پروتئین نوترکیب با استفاده از کیت Ni-NTA خالص و میزان پروتئین با استفاده از روش برادفورد اندازه گیری شد. آزمایش وسترن بلات برای تایید پروتئین نوترکیب انجام شد.یافته ها: ترادف نوکلئوتیدی ژن تکثیر شده با ژن استرپتوکیناز باکتری استرپتوکوک پیوژن یکسان بود. تولید پروتئین نوترکیب استرپتوکیناز با القا پلاسمید pET32a-Ska توسط IPTG انجام گردید. پروتئین تولید شده از نظر آنتی ژنیسیته با فرم طبیعی یکسان بود. بیشترین مقدار پروتئین تولید شده در غلظت باکتری با جذب نوری 0.8 بود. در محیط فاقد گلوکز نسبت به محیط های گلوکزدار پروتئین بیشتری تولید شد.نتیجه گیری: تغییر شرایط محیط کشت می تواند باعث افزایش میزان تولید پروتئین های نوترکیب در باکتری میزبان گردد. وجود برخی عوامل غذایی از جمله گلوکز به تنهایی باعث افزایش محصول نمی شود بلکه امکان دارد کاهش محصول را نیز در پی داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مولایی، ندا، و ابطحی، حمید. (1390). بهینه سازی تولید آنزیم استرپتوکیناز نوترکیب در باکتری اشریشاکلی. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، 14(4 (پیاپی 57))، 98-104. SID. https://sid.ir/paper/69462/fa

    Vancouver: کپی

    مولایی ندا، ابطحی حمید. بهینه سازی تولید آنزیم استرپتوکیناز نوترکیب در باکتری اشریشاکلی. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)[Internet]. 1390؛14(4 (پیاپی 57)):98-104. Available from: https://sid.ir/paper/69462/fa

    IEEE: کپی

    ندا مولایی، و حمید ابطحی، “بهینه سازی تولید آنزیم استرپتوکیناز نوترکیب در باکتری اشریشاکلی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، vol. 14، no. 4 (پیاپی 57)، pp. 98–104، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/69462/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button