مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,395
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

920
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش میکروبیوتای روده ای در سلامت و مروری کوتاه بر نقش مکمل های پروبیوتیکی و پری بیوتیکی در پیش گیری از چاقی

صفحات

 صفحه شروع 18 | صفحه پایان 26

چکیده

 زمینه و هدف: چاقی به عنوان شایع ترین مشکل بهداشتی, زمینه ساز بروز بسیاری از بیماری های مزمن غیرواگیر می باشد. گزارش تفاوت در میکروبیوتای روده ای افرد چاق با افراد لاغر و وجود ارتباط دو طرفه بین آنها, منجر به ایجاد زمینه های تحقیقاتی در خصوص اثرات میکروبیوتای روده ای در بروز چاقی گردیده است. از طرف دیگر, استفاده از مکمل های غذایی فراسودمند, اثرات مفیدی در پیش گیری از چاقی نشان داده اند. هدف مطالعه حاضر بررسی تفاوت جمعیت باکتریایی افراد چاق با افراد عادی, نقش آنها در هموستاز انرژی و مکانیسم اثرات مکمل های پروبیوتیکی و پری بیوتیکی در پیش گیری از چاقی بود.مواد و روش ها: در این مطالعه مروری تمامی مقالات ثبت شده در پایگاه های علمی اطلاعاتی معتبر از سال 2000 تا 2014 با کلیدواژه های پروبیوتیک, پری بیوتیک, چاقی و میکروبیوتای روده ای, استخراج و نتایج آنها مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: بخشی از میکروبیوتای روده ای, استخراج انرژی از مواد غذایی را تسهیل و آن را در بافت چربی ذخیره می نماید. در میکروبیوتای روده ای افراد چاق, شمار باکتری های باکترووئیدس کمتر و فرمیکوتس بیشترند و در افراد لاغر برعکس می باشد. تفاوت در استخراج انرژی مربوط به تفاوت در ترکیب میکروفلور روده ای است. باکتری های گونه Archaea ساکن در محیط روده نیز, با افزایش کارایی و قابلیت تخمیر پلی ساکاریدهای غیر قابل هضم, تولید الکترون ها و خارج کردن انرژی در دسترس در هموستاز انرژی دخالت می کنند. ترکیبات پری بیوتیکی با تحریک رشد باکتری های مفید روده, افزایش تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر و تعدیل ترشح هورمون های گوارشی در روند پیش گیری از چاقی نقش دارند.نتیجه گیری: مطالعات بیشتری در ارتباط با شناسایی گونه های خاص باکتری های پروبیوتیکی و سایر غذاهای فراسودمند به منظور پیش گیری از چاقی پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    خواجه بیشک، یاسر، پیاهو، لاله، همایونی راد، عزیز، و شکروش، بهجت. (1393). نقش میکروبیوتای روده ای در سلامت و مروری کوتاه بر نقش مکمل های پروبیوتیکی و پری بیوتیکی در پیش گیری از چاقی. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، 17(9 (پیاپی 90))، 18-26. SID. https://sid.ir/paper/69693/fa

    Vancouver: کپی

    خواجه بیشک یاسر، پیاهو لاله، همایونی راد عزیز، شکروش بهجت. نقش میکروبیوتای روده ای در سلامت و مروری کوتاه بر نقش مکمل های پروبیوتیکی و پری بیوتیکی در پیش گیری از چاقی. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)[Internet]. 1393؛17(9 (پیاپی 90)):18-26. Available from: https://sid.ir/paper/69693/fa

    IEEE: کپی

    یاسر خواجه بیشک، لاله پیاهو، عزیز همایونی راد، و بهجت شکروش، “نقش میکروبیوتای روده ای در سلامت و مروری کوتاه بر نقش مکمل های پروبیوتیکی و پری بیوتیکی در پیش گیری از چاقی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، vol. 17، no. 9 (پیاپی 90)، pp. 18–26، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/69693/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button