مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,021
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

613
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضد باکتریایی دندریمر پلی آمیدوآمین-G4 بر برخی از باکتری های گرم منفی و گرم مثبت

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 زمینه و هدف: هدف از این مطالعه بررسی اثر ضد باکتریایی دندریمر پلی آمیدوآمین G4- بر باکتری های اشرشیاکلی, آنتروباکتر کلواکه, باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی اثرات ضد باکتریایی دندریمر پلی آمیدوآمین G4- به روش انتشار دیسک و رقت لوله ای بررسی شد. غلظت های مختلفی از دندریمر پلی آمیدوآمین-G4 بر روی دیسک های بلانک تلقیح شده و در محیط کشت مولر هینتون آگار قرار داده شدند. با تلقیح باکتری ها مطابق با غلظت استاندارد 0.5 مک فارلند, هاله های عدم رشد بررسی گردید. حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی دندریمر پلی آمیدوآمینG4-, به روش رقت لوله ای در محیط کشت نوترینت براث تعیین گردید.یافته ها: قطر هاله عدم رشد در غلظت 500 میکروگرم بر میلی لیتر از دندریمر پلی آمیدوآمین G4-برای اشرشیاکلی, آنتروباکتر کلواکه, باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس به ترتیب برابر 14, 0, 35 و 29 میلی متر بود. در مورد قطر هاله عدم رشد در باکتری های گرم منفی با باکتری های گرم مثبت اختلاف معنی داری مشاهده شد (p<0.05). حداقل غلظت بازدارندگی دندریمر پلی آمیدوآمین G4-برای اشرشیاکلی, باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس به ترتیب برابر 1250, 2.5 و 1 میکروگرم بر میلی لیتر بود. حداقل غلظت کشندگی دندریمر پلی آمیدوآمین G4-برای اشرشیاکلی, باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس به ترتیب برابر 2500, 5 و 5 میکروگرم بر میلی لیتر بود. دندریمر پلی آمیدوآمین G4-بر آنتروباکتر کلواکه اثر بازدارندگی و کشندگی نداشت.نتیجه گیری: دندریمر پلی آمیدوآمین G4-برای حذف اشرشیاکلی, استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سوبتیلیس موثر است. در ادامه این تحقیقات پیشنهاد می شود که سمیت احتمالی ترکیبات نانوساختار در آب شرب بررسی شده و در صورت عدم ممنوعیت استفاده, بررسی های اقتصادی برای سنتز و استعمال آنها به عمل آید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

ایزانلو، حسن، احمدی جبلی، محمد، نظری، شهرام، صفوی، نوید، تشیعی، حمیدرضا، مجیدی، غریب، خزایی، محمد، وزیری راد، وحید، وکیلی، بهنام، و آقابابایی، حسین. (1393). بررسی اثر ضد باکتریایی دندریمر پلی آمیدوآمین-G4 بر برخی از باکتری های گرم منفی و گرم مثبت. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، 17(9 (پیاپی 90))، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/69696/fa

Vancouver: کپی

ایزانلو حسن، احمدی جبلی محمد، نظری شهرام، صفوی نوید، تشیعی حمیدرضا، مجیدی غریب، خزایی محمد، وزیری راد وحید، وکیلی بهنام، آقابابایی حسین. بررسی اثر ضد باکتریایی دندریمر پلی آمیدوآمین-G4 بر برخی از باکتری های گرم منفی و گرم مثبت. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)[Internet]. 1393؛17(9 (پیاپی 90)):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/69696/fa

IEEE: کپی

حسن ایزانلو، محمد احمدی جبلی، شهرام نظری، نوید صفوی، حمیدرضا تشیعی، غریب مجیدی، محمد خزایی، وحید وزیری راد، بهنام وکیلی، و حسین آقابابایی، “بررسی اثر ضد باکتریایی دندریمر پلی آمیدوآمین-G4 بر برخی از باکتری های گرم منفی و گرم مثبت،” مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، vol. 17، no. 9 (پیاپی 90)، pp. 1–10، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/69696/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button