مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,080
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

948
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ساخت مقیاس آسیب شناسی سازمانی بر اساس مدل سه شاخگی و بررسی آسیب های سازمانی در شرکت های صنایع غذایی

صفحات

 صفحه شروع 125 | صفحه پایان 149

چکیده

 هدف: هدف پژوهش حاضر ساخت مقیاس آسیب شناسی سازمانی و بررسی آسیب سازمانی در شرکت های صنایع غذایی بر اساس مدل سه شاخگی می باشد. روش: این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش تحقیق توصیفی می باشد. جامعه پژوهش شامل تمامی کارکنان شاغل در شرکت های صنایع غذایی شهرک صنعتی آمل بود ند که از این بین 250 نفر به صورت نمونه گیری تصادفی خوشه ای, انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسش نامه محقق ساخته شده استفاده گردید. یافته ها: نتایج تحلیل عاملی اکتشافی به روش تحلیل مؤلفه های اصلی و تحلیل عاملی تأییدی نشان داد که سؤالات و عامل های پرسش نامه ساخته شده همبستگی مناسبی دارند. ضریب اعتبار کل پرسش نامه در نمونه مورد مطالعه برابر 92/0 به دست آمده و همبستگی تمام سؤالها با نمره کل پرسش نامه مثبت و از نظر آماری معنادار بوده است. برای بررسی آسیب شناسی سازمانی بر اساس مدل سه شاخگی (مؤلفه های رفتاری, زمینه ای و ساختاری) از آمار توصیفی(شاخصهای مرکزی)و آزمون ناپارامتریک خی دو و از آمار استنباطی تحلیل کوواریانس چند متغیره و طرح دو عاملی اندازه گیری مکرر, طرح یک عاملی اندازه گیری مکرر و آزمون توکی برای مقایسه میانگین ها, استفاده گردید. نتایج نشان داد از بین مؤلفه های مربوط به عامل رفتاری بیشترین درصد فراوانی آسیب مربوط به مؤلفه انگیزش و هدفمندی (34 درصد) می باشد و در مرتبه دوم امنیت شغلی قرار گرفته است که حدود 32 درصد می باشد. از بین مؤلفه های مربوط به عوامل ساختاری بیشترین درصد فراوانی آسیب مربوط به مؤلفه روش های گزینش و استخدام در سازمان(حدود 33 درصد) و عامل زمینه ای با تک مؤلفه عوامل فردی و اجتماعی با میزان آسیب 31 درصد در سازمان ارزیابی شده است. نتیجه گیری: با توجه به مطالعات به عمل آمده این نتیجه حاصل گردید که از بین مؤلفه های مربوط به آسیب های سازمانی, در شرکت های صنایع غذایی ه که به ترتیب اولویت, عامل رفتاری وساختاری وزمینه ای می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوری، علی، شفیع آبادی، عبداله، دلاور، علی، و فرح بخش، کیومرث. (1397). ساخت مقیاس آسیب شناسی سازمانی بر اساس مدل سه شاخگی و بررسی آسیب های سازمانی در شرکت های صنایع غذایی. پژوهش های مشاوره (تازه ها و پژوهش های مشاوره)، 17(65 )، 125-149. SID. https://sid.ir/paper/70020/fa

    Vancouver: کپی

    نوری علی، شفیع آبادی عبداله، دلاور علی، فرح بخش کیومرث. ساخت مقیاس آسیب شناسی سازمانی بر اساس مدل سه شاخگی و بررسی آسیب های سازمانی در شرکت های صنایع غذایی. پژوهش های مشاوره (تازه ها و پژوهش های مشاوره)[Internet]. 1397؛17(65 ):125-149. Available from: https://sid.ir/paper/70020/fa

    IEEE: کپی

    علی نوری، عبداله شفیع آبادی، علی دلاور، و کیومرث فرح بخش، “ساخت مقیاس آسیب شناسی سازمانی بر اساس مدل سه شاخگی و بررسی آسیب های سازمانی در شرکت های صنایع غذایی،” پژوهش های مشاوره (تازه ها و پژوهش های مشاوره)، vol. 17، no. 65 ، pp. 125–149، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/70020/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button