مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,143
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

538
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره سیر با دو ماده شستشودهنده داخل کانال بر انتروکوکوس فکالیس

صفحات

 صفحه شروع 3 | صفحه پایان 13

چکیده

 زمینه و هدف: در درمان ریشه دندان, از بین بردن میکروارگانیسم های موجود در کانال ریشه قبل از پر کردن آن, از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از علل شکست درمان, از بین نرفتن و یا حذف ناکامل باکتری های مسوول عفونت های مقاوم اندودونتیک, از جمله باکتری انتروکوکوس فکالیس می باشد. هدف این مطالعه بررسی مقایسه ای اثر عصاره سیر بر روی باکتری انتروکوکوس فکالیس با دو ماده شستشودهنده کانال ریشه بود.مواد و روش ها: در این بررسی آزمایشگاهی, اثر ضد باکتری عصاره خالص سیر (100%), عصاره 80% سیر, کلرهگزیدین 2%, هیپوکلریت سدیم 5.25% و ترکیب عصاره خالص سیر با کلرهگزیدین 2% به روش Well Agar Diffusion مورد مقایسه قرار گرفت. بر روی 18 پلیت حاوی محیط کشت مولر هینتون آگار, انتروکوکوس فکالیس کشت داده شد. در هر پلیت 6 چاهک و هر چاهک برای یک ماده آزمایشی و یکی از چاهک ها نیز برای آب مقطر استریل در نظر گرفته شد. پلیت های آماده شده در دو گروه هوازی ((n=9 و بی هوازی(n=9)  در دمای 37 درجه سانتی گراد به مدت 24 ساعت انکوبه شدند. سپس قطر هاله عدم رشد در اطراف هر چاهک اندازه گیری و ثبت گردید.یافته ها: نتایج نشان داد که هیپوکلریت سدیم 5.25% اثر ضدمیکروبی بیشتری در مقایسه با دیگر مواد در هر دو گروه هوازی و بی هوازی دارد که این اختلاف از نظر آماری معنی دار بود .(p<0.05) بعد از هیپوکلریت سدیم 5.25%, موثرترین ماده به ترتیب: کلرهگزیدین 2%, عصاره خالص سیر, مخلوط کلرهگزیدین 2% با عصاره خالص سیر و عصاره سیر 80% بود .(p<0.05) اختلاف بین اثر ضدمیکروبی عصاره خالص سیر و ترکیب کلرهگزیدین2 % با عصاره خالص سیر در گروه هوازی معنی دار نبود.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که عصاره سیر بر باکتری انتروکوکوس فکالیس در شرایط آزمایشگاهی در محیط هوازی و بی هوازی موثر می باشد, ولی در مقایسه با کلرهگزیدین و هیپوکلریت سدیم اثربخشی کمتری دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاظمی زاده، زینب، تشکری، مهناز، و رضاییان، محسن. (1390). مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره سیر با دو ماده شستشودهنده داخل کانال بر انتروکوکوس فکالیس. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 10(1 (پی در پی 38))، 3-13. SID. https://sid.ir/paper/71000/fa

    Vancouver: کپی

    کاظمی زاده زینب، تشکری مهناز، رضاییان محسن. مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره سیر با دو ماده شستشودهنده داخل کانال بر انتروکوکوس فکالیس. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1390؛10(1 (پی در پی 38)):3-13. Available from: https://sid.ir/paper/71000/fa

    IEEE: کپی

    زینب کاظمی زاده، مهناز تشکری، و محسن رضاییان، “مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره سیر با دو ماده شستشودهنده داخل کانال بر انتروکوکوس فکالیس،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 10، no. 1 (پی در پی 38)، pp. 3–13، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71000/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا