مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,491
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

999
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی توصیه های تغذیه ای اسلام و پیامبر اعظم (ص) و میزان هم خوانی آن با علوم پزشکی

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 48

کلیدواژه

پیامبر اعظم (ص)Q3

چکیده

 زمینه و هدف: پیامبراکرم (ص) می فرمایند: "غذا نخورید تا این که گرسنگی حاصل شود و معده پاک گردد" گرسنگی, باعث میل به غذا, در جهت تامین انرژی با عادات غذایی مطلوب گردیده که تحت تاثیر فرهنگ, اقتصاد و از همه مهم تر, مذهب می باشد. رژیم غذایی بهداشتی شامل پروتئین, چربی, کربوهیدرات, ویتامین, مواد معدنی, آب و ... در حد نیاز و تعادل بوده که موجب سلامت و طول عمر می گردد. توصیه های فراوانی در اسلام از جانب خداوند, پیامبر (ص) و ائمه طاهرین(ع), ایراد گردیده, هم چنین در کتب علوم پزشکی از کتب طب داخلی و قلب گرفته تا کتب بهداشت و تغذیه, بر رعایت اصول تغذیه ای جهت حفظ سلامتی و ادامه زندگی سالم, توصیه شده است که بر پایه اصول علمی و پژوهشی به دست آمده و به جامعه بیماران و افراد سالم ارایه می گردد لذا با توجه به جهان شمول بودن دین اسلام و بهترین پلکان تکامل و سعادت انسان, پژوهشگران بر آن شدند تا با بررسی توصیه های اسلام در مورد تغذیه, میزان هم خوانی آن ها را با اصول علمی روز آمد در علوم پزشکی, دریابند که نتایج حاصله از آن به شناخت بهتر سیره نبوی و دین اسلام در نسل جوان بینجامد.با توجه به منابع اسلامی و تطبیق آن ها با توصیه های علم پزشکی در مورد تغذیه مشخص گردید که همه این آموزه ها با توجه به اصول علمی, تدوین و ارایه شده و با نتایج علمی مطابقت دارند که در صورت عمل به آن, انسان به سلامتی مطلوب, دست می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    خدادادی، حسن، خدادادی زاده، علی، اسدپور، محمد، رفیعی، مریم، و کرمی پور، زهرا. (1386). بررسی توصیه های تغذیه ای اسلام و پیامبر اعظم (ص) و میزان هم خوانی آن با علوم پزشکی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 6(4 (پی در پی 25) (ویژه نامه))، 43-48. SID. https://sid.ir/paper/71299/fa

    Vancouver: کپی

    خدادادی حسن، خدادادی زاده علی، اسدپور محمد، رفیعی مریم، کرمی پور زهرا. بررسی توصیه های تغذیه ای اسلام و پیامبر اعظم (ص) و میزان هم خوانی آن با علوم پزشکی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1386؛6(4 (پی در پی 25) (ویژه نامه)):43-48. Available from: https://sid.ir/paper/71299/fa

    IEEE: کپی

    حسن خدادادی، علی خدادادی زاده، محمد اسدپور، مریم رفیعی، و زهرا کرمی پور، “بررسی توصیه های تغذیه ای اسلام و پیامبر اعظم (ص) و میزان هم خوانی آن با علوم پزشکی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 6، no. 4 (پی در پی 25) (ویژه نامه)، pp. 43–48، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71299/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button