APA:
کپیجمالیان، جلال، و شیخ اسلامی، زهرا. (1382). بررسی میزان اسید فیتیک در آرد, خمیر و نان سنگک و لواش ماشینی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(2)، 185-192. SID. https://sid.ir/paper/422895/fa
Vancouver:
کپیجمالیان جلال، شیخ اسلامی زهرا. بررسی میزان اسید فیتیک در آرد, خمیر و نان سنگک و لواش ماشینی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(2):185-192. Available from: https://sid.ir/paper/422895/fa
IEEE:
کپیجلال جمالیان، و زهرا شیخ اسلامی، “بررسی میزان اسید فیتیک در آرد, خمیر و نان سنگک و لواش ماشینی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 2، pp. 185–192، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/422895/fa