APA:
کپیصالحی فر، مانیا، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و عزیزی، محمدحسین. (1389). بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی, رئولوژیکی, رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش. علوم غذایی و تغذیه، 7(3 (پیاپی 27))، 17-27. SID. https://sid.ir/paper/143433/fa
Vancouver:
کپیصالحی فر مانیا، سیدین اردبیلی سیدمهدی، عزیزی محمدحسین. بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی, رئولوژیکی, رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(3 (پیاپی 27)):17-27. Available from: https://sid.ir/paper/143433/fa
IEEE:
کپیمانیا صالحی فر، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و محمدحسین عزیزی، “بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی, رئولوژیکی, رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 17–27، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143433/fa