APA:
کپیرضاقلی، فاطمه، موحد، سارا، و غیاثی طرزی، بابک. (1396). تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(70)، 99-112. SID. https://sid.ir/paper/71561/fa
Vancouver:
کپیرضاقلی فاطمه، موحد سارا، غیاثی طرزی بابک. تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(70):99-112. Available from: https://sid.ir/paper/71561/fa
IEEE:
کپیفاطمه رضاقلی، سارا موحد، و بابک غیاثی طرزی، “تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 70، pp. 99–112، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71561/fa