APA:
کپیفرهادی، اصغر، پیغمبردوست، سیدهادی، و علیرضالو، کاظم. (1398). اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی, تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 127-139. SID. https://sid.ir/paper/71756/fa
Vancouver:
کپیفرهادی اصغر، پیغمبردوست سیدهادی، علیرضالو کاظم. اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی, تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):127-139. Available from: https://sid.ir/paper/71756/fa
IEEE:
کپیاصغر فرهادی، سیدهادی پیغمبردوست، و کاظم علیرضالو، “اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی, تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 127–139، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71756/fa