Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

530
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

538
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی نقش ضد میکروبی نانوکپسول های حاوی عصاره زغال اخته سنتز شده به روش امولسیون بر باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 84 | صفحه پایان 107

چکیده

 مقدمه: با توجه به افزایش سویه های باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک لزوم دستیابی به ترکیبات موثره گیاهی و نانوکپسول های سنتز شده از عصاره گیاهان جهت از بین بردن این سویه ها را نشان می دهد. هدف: پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر ضد میکروبی عصاره میوه زغال اخته و نانوکپسول های سنتز شده از آنها بر سویه های باکتریایی مقاوم به آنتی بیوتیک صورت گرفت. روش بررسی: تعداد 436 نمونه از (ادرار, خلط, زخم و خون) بیماران بستری, جمع آوری شد و تعداد 50 سویه که دارای بیشترین سطح مقاومت به آنتی بیوتیک بودند, جهت بررسی خواص ضدباکتریایی ترکیبات موردنظر جداسازی شد. از میوه زغال اخته, عصاره اتری متانولی تهیه شد. خواص ضدمیکروبی ترکیبات مورد نظر به کمک روش های MIC و MBC مورد بررسی قرار گرفت. نتایج: نتایج نشان داد که از میان این 50 سویه در 80 درصد از موارد باکتری E. coli و در 20 درصد از موارد باکتری Acinetobacter مولد عفونت بوده اند. نتایج سنتز نانوکپسول ها نشان داد که در غلظت های مختلف عصاره ابعاد نانوذرات متفاوت بوده, با افزایش غلظت عصاره ابعاد نانوکپسول ها بزرگ تر شده به طوری که در غلظت 5/2 میلی گرم ازعصاره نانوذراتی با ابعاد 72 نانومتر گزارش شد. همچنین در غلظت های ثابت عصاره در حضور میزان بیشتر استون ابعاد نانوذرات کوچکتر شده به طوری که در میزان 15 میلی لیتر از استون نانوذراتی معادل 66 نانومتر مشاهده شد. نتیجه گیری: نتایج مربوط به خواص ضد میکروبی عصاره میوه و نانوکپسول حاوی عصاره نشان داد که به ترتیب بر 36 و 56 درصد از سویه های مورد مطالعه دارای خاصیت ضدمیکروبی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بلادی، مریم، اخوان سپهی، عباس، مهرابیان، صدیقه، اسماعیلی، اکبر، و شریف نیا، فریبا. (1399). بررسی نقش ضد میکروبی نانوکپسول های حاوی عصاره زغال اخته سنتز شده به روش امولسیون بر باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک. گیاهان دارویی، 19(74 )، 84-107. SID. https://sid.ir/paper/368984/fa

    Vancouver: کپی

    بلادی مریم، اخوان سپهی عباس، مهرابیان صدیقه، اسماعیلی اکبر، شریف نیا فریبا. بررسی نقش ضد میکروبی نانوکپسول های حاوی عصاره زغال اخته سنتز شده به روش امولسیون بر باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک. گیاهان دارویی[Internet]. 1399؛19(74 ):84-107. Available from: https://sid.ir/paper/368984/fa

    IEEE: کپی

    مریم بلادی، عباس اخوان سپهی، صدیقه مهرابیان، اکبر اسماعیلی، و فریبا شریف نیا، “بررسی نقش ضد میکروبی نانوکپسول های حاوی عصاره زغال اخته سنتز شده به روش امولسیون بر باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک،” گیاهان دارویی، vol. 19، no. 74 ، pp. 84–107، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368984/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا