APA:
کپیصلاحی، محمدرضا، قیطران پور، آرش، محبی، محبت، و نوشاد، محمد. (1396). توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 117-129. SID. https://sid.ir/paper/71647/fa
Vancouver:
کپیصلاحی محمدرضا، قیطران پور آرش، محبی محبت، نوشاد محمد. توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):117-129. Available from: https://sid.ir/paper/71647/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا صلاحی، آرش قیطران پور، محبت محبی، و محمد نوشاد، “توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 117–129، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71647/fa