APA:
کپیآبدانان مهدی زاده، سامان، و نعمتی نیا، الهام. (1395). سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(14)، 43-54. SID. https://sid.ir/paper/514265/fa
Vancouver:
کپیآبدانان مهدی زاده سامان، نعمتی نیا الهام. سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(14):43-54. Available from: https://sid.ir/paper/514265/fa
IEEE:
کپیسامان آبدانان مهدی زاده، و الهام نعمتی نیا، “سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 14، pp. 43–54، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/514265/fa