APA:
کپیهادیان، مجتبی، و قیافه داوودی، مهدی. (1396). تاثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت - سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 95-103. SID. https://sid.ir/paper/71668/fa
Vancouver:
کپیهادیان مجتبی، قیافه داوودی مهدی. تاثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت - سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):95-103. Available from: https://sid.ir/paper/71668/fa
IEEE:
کپیمجتبی هادیان، و مهدی قیافه داوودی، “تاثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت - سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 95–103، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71668/fa