APA:
کپیپازوکی قوهه، فهیمه، نقی پور، فریبا، و فرجی، علیرضا. (1398). بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(94 )، 77-89. SID. https://sid.ir/paper/72710/fa
Vancouver:
کپیپازوکی قوهه فهیمه، نقی پور فریبا، فرجی علیرضا. بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(94 ):77-89. Available from: https://sid.ir/paper/72710/fa
IEEE:
کپیفهیمه پازوکی قوهه، فریبا نقی پور، و علیرضا فرجی، “بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 94 ، pp. 77–89، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72710/fa