Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,255
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

588
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت بتاگالاکتوزیداز لاکتوباسیل های جدا شده از شیر و پنیر به روش های بیوشیمیایی و PCR

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 48

چکیده

 مقدمه: در برخی افراد مقدار ناکافی آنزیم بتاگالاکتوزیداز در لایه پرزدار مخاط رودهه کوچک, سبب ایجاد اختلال عدم تحمل لاکتوز می گردد. این بررسی به منظور مشاهده وجود آنزیم بتاگالاکتوزیداز تولید شده توسط لاکتوباسیل های جدا شده از نمونه های لبنی (شیر و پنیر) بوده است.مواد و روش ها: نمونه های شیر و پنیر پاستوریزه و محلی از استان های لرستان, کرمانشاه, همدان, ایلام خریداری شد. لاکتوباسیل ها با کشت نمونه ها در محیط MRS و ویژگی های فنوتیپی شناسایی گردیدند. توانایی تولید بتاگالاکتوزیداز با روشهای X-gal و ONPG و وجود ژن بتاگالاکتوزیداز با روش PCR بررسی گردید.یافته ها: از نمونه های بررسی شده 131 لاکتوباسیل (13 جنس) جدا شد. که در محیط های حاوی X-gal کلنی های سبز, (در زمان های متفاوت) معرف وجود بتاگالاکتوزیداز, بدست آمد. با آزمایش ONPG, تمام لاکتوباسیل ها فعالیت بتاگالاکتوزیدازی را نشان دادند که در 25 نمونه مقدار آنزیم بیشتر از بقیه به دست آمد. بیشترین مقدار را لاکتوباسیلوس دلبروکی پنیر محلی کرمانشاه با 2010 واحد میلر در میلی لیتر داشت. در سوش استاندارد لاکتوباسیلوس پلانتاروم (RITCC 1273) و 29 نمونه لاکتوباسیلوس پلانتاروم ژن بتاگالاکتوزیداز بررسی و باند 399 bp مشاهده گردید.بحث و نتیجه گیری: با استفاده از لاکتوباسیل ها در فرآورده های لبنی می توان به افراد فاقد تحمل لاکتوز کمک نمود. در ضمن لاکتوباسیل های با تولید بیشتر بتاگالاکتوزیداز, برای استفاده مناسب تر می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهادری، زهره، نوروزی، جمیله، اخوان سپهی، عباس، سبزواری، جهانگیر، و رضوی پور، رویا. (1389). بررسی فعالیت بتاگالاکتوزیداز لاکتوباسیل های جدا شده از شیر و پنیر به روش های بیوشیمیایی و PCR. یافته، 12(1 (پیاپی 43))، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/79926/fa

    Vancouver: کپی

    بهادری زهره، نوروزی جمیله، اخوان سپهی عباس، سبزواری جهانگیر، رضوی پور رویا. بررسی فعالیت بتاگالاکتوزیداز لاکتوباسیل های جدا شده از شیر و پنیر به روش های بیوشیمیایی و PCR. یافته[Internet]. 1389؛12(1 (پیاپی 43)):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/79926/fa

    IEEE: کپی

    زهره بهادری، جمیله نوروزی، عباس اخوان سپهی، جهانگیر سبزواری، و رویا رضوی پور، “بررسی فعالیت بتاگالاکتوزیداز لاکتوباسیل های جدا شده از شیر و پنیر به روش های بیوشیمیایی و PCR،” یافته، vol. 12، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 39–48، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79926/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا