APA:
کپیامیری، صابر، رضایی مکرم، رضا، صوتی خیابانی، محمود، رضازادباری، محمود، و علیزاده خالدآباد، محمد. (1398). توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 65-83. SID. https://sid.ir/paper/71688/fa
Vancouver:
کپیامیری صابر، رضایی مکرم رضا، صوتی خیابانی محمود، رضازادباری محمود، علیزاده خالدآباد محمد. توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):65-83. Available from: https://sid.ir/paper/71688/fa
IEEE:
کپیصابر امیری، رضا رضایی مکرم، محمود صوتی خیابانی، محمود رضازادباری، و محمد علیزاده خالدآباد، “توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 65–83، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71688/fa