APA:
کپینعیمی، هاجر، مرتضوی، سیدعلی، میلانی، الناز، و کوچکی، آرش. (1392). تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(40)، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/71715/fa
Vancouver:
کپینعیمی هاجر، مرتضوی سیدعلی، میلانی الناز، کوچکی آرش. تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(40):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/71715/fa
IEEE:
کپیهاجر نعیمی، سیدعلی مرتضوی، الناز میلانی، و آرش کوچکی، “تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 40، pp. 27–36، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71715/fa