APA:
کپیخراسانی، منا، صالحی فر، مانیا، و میرزایی، مهتا. (1397). اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگی های کیفی در خمیر و نان تست. علوم غذایی و تغذیه، 15(2 (پیاپی 58) )، 63-76. SID. https://sid.ir/paper/143109/fa
Vancouver:
کپیخراسانی منا، صالحی فر مانیا، میرزایی مهتا. اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگی های کیفی در خمیر و نان تست. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(2 (پیاپی 58) ):63-76. Available from: https://sid.ir/paper/143109/fa
IEEE:
کپیمنا خراسانی، مانیا صالحی فر، و مهتا میرزایی، “اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگی های کیفی در خمیر و نان تست،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 2 (پیاپی 58) ، pp. 63–76، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143109/fa