APA:
کپیکرمی، فائزه، اعلمی، مهران، صادقی ماهونک، علیرضا، و شهیری طبرستانی، هدی. (1398). ارزیابی ویژگی های عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/72566/fa
Vancouver:
کپیکرمی فائزه، اعلمی مهران، صادقی ماهونک علیرضا، شهیری طبرستانی هدی. ارزیابی ویژگی های عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/72566/fa
IEEE:
کپیفائزه کرمی، مهران اعلمی، علیرضا صادقی ماهونک، و هدی شهیری طبرستانی، “ارزیابی ویژگی های عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 1–15، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72566/fa