APA:
کپیبرزگر، حسن، علیزاده بهبهانی، بهروز، و مهرنیا، محمدامین. (1398). شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 113-125. SID. https://sid.ir/paper/71757/fa
Vancouver:
کپیبرزگر حسن، علیزاده بهبهانی بهروز، مهرنیا محمدامین. شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):113-125. Available from: https://sid.ir/paper/71757/fa
IEEE:
کپیحسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، و محمدامین مهرنیا، “شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 113–125، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71757/fa