APA:
کپیباقری، زهرا، معتمدزادگان، علی، خان بابایی، رضا، و فرهادی، ایوب. (1398). اثر فرمولاسیون و دماهای خشک کردن مختلف بر خواص فیزیکی پودر پنیر ریکوتا با مدل آنالیز خوشه ای. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(92 )، 165-175. SID. https://sid.ir/paper/71775/fa
Vancouver:
کپیباقری زهرا، معتمدزادگان علی، خان بابایی رضا، فرهادی ایوب. اثر فرمولاسیون و دماهای خشک کردن مختلف بر خواص فیزیکی پودر پنیر ریکوتا با مدل آنالیز خوشه ای. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(92 ):165-175. Available from: https://sid.ir/paper/71775/fa
IEEE:
کپیزهرا باقری، علی معتمدزادگان، رضا خان بابایی، و ایوب فرهادی، “اثر فرمولاسیون و دماهای خشک کردن مختلف بر خواص فیزیکی پودر پنیر ریکوتا با مدل آنالیز خوشه ای،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 92 ، pp. 165–175، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71775/fa