APA:
کپیدرستکار، مریم، مرادی نژاد، فرید، و انصاری فر، الهام. (1398). تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید, اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی». علوم و صنایع غذایی ایران، 16(92 )، 177-189. SID. https://sid.ir/paper/71776/fa
Vancouver:
کپیدرستکار مریم، مرادی نژاد فرید، انصاری فر الهام. تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید, اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی». علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(92 ):177-189. Available from: https://sid.ir/paper/71776/fa
IEEE:
کپیمریم درستکار، فرید مرادی نژاد، و الهام انصاری فر، “تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید, اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 92 ، pp. 177–189، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71776/fa