APA:
کپینژادرزمجوی اخگر، راحله، زمردی، شهین، و شویک لو، امیررضا. (1399). تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(102 )، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/71807/fa
Vancouver:
کپینژادرزمجوی اخگر راحله، زمردی شهین، شویک لو امیررضا. تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(102 ):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/71807/fa
IEEE:
کپیراحله نژادرزمجوی اخگر، شهین زمردی، و امیررضا شویک لو، “تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 102 ، pp. 11–21، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71807/fa