APA:
کپیخدائیان، فاطمه، و عباسی، هاجر. (1399). بررسی تاثیر نوع عسل (گون, کنار, مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم ترین ویژگی های کیفی محصول. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(1 (پیاپی 61) )، 85-101. SID. https://sid.ir/paper/395480/fa
Vancouver:
کپیخدائیان فاطمه، عباسی هاجر. بررسی تاثیر نوع عسل (گون, کنار, مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم ترین ویژگی های کیفی محصول. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(1 (پیاپی 61) ):85-101. Available from: https://sid.ir/paper/395480/fa
IEEE:
کپیفاطمه خدائیان، و هاجر عباسی، “بررسی تاثیر نوع عسل (گون, کنار, مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم ترین ویژگی های کیفی محصول،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 85–101، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395480/fa