APA:
کپیموسوی کلجاهی، سیده الهام، و بابایی صدر، امیر. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97 )، 101-112. SID. https://sid.ir/paper/71819/fa
Vancouver:
کپیموسوی کلجاهی سیده الهام، بابایی صدر امیر. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(97 ):101-112. Available from: https://sid.ir/paper/71819/fa
IEEE:
کپیسیده الهام موسوی کلجاهی، و امیر بابایی صدر، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 97 ، pp. 101–112، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71819/fa