مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

401
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی محتویات فنولی، فعالیت ضداکسایشی و ضد باکتریایی عصاره های هسته چهار رقم خرمای ایرانی (.Phoenix dactylifera L )

صفحات

 صفحه شروع 173 | صفحه پایان 184

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رادفر، رامین، فرهودی، مهدی، قاسمی، اسماعیل، موسوی خانقاه، امین، شهراز، فرزانه، و حسینی، هدایت. (1398). بررسی محتویات فنولی, فعالیت ضداکسایشی و ضد باکتریایی عصاره های هسته چهار رقم خرمای ایرانی (.Phoenix dactylifera L ). مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(3 )، 173-184. SID. https://sid.ir/paper/269712/fa

    Vancouver: کپی

    رادفر رامین، فرهودی مهدی، قاسمی اسماعیل، موسوی خانقاه امین، شهراز فرزانه، حسینی هدایت. بررسی محتویات فنولی, فعالیت ضداکسایشی و ضد باکتریایی عصاره های هسته چهار رقم خرمای ایرانی (.Phoenix dactylifera L ). مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(3 ):173-184. Available from: https://sid.ir/paper/269712/fa

    IEEE: کپی

    رامین رادفر، مهدی فرهودی، اسماعیل قاسمی، امین موسوی خانقاه، فرزانه شهراز، و هدایت حسینی، “بررسی محتویات فنولی, فعالیت ضداکسایشی و ضد باکتریایی عصاره های هسته چهار رقم خرمای ایرانی (.Phoenix dactylifera L )،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 3 ، pp. 173–184، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269712/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا