APA:
کپیرادفر، رامین، فرهودی، مهدی، قاسمی، اسماعیل، موسوی خانقاه، امین، شهراز، فرزانه، و حسینی، هدایت. (1398). بررسی محتویات فنولی, فعالیت ضداکسایشی و ضد باکتریایی عصاره های هسته چهار رقم خرمای ایرانی (.Phoenix dactylifera L ). مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(3 )، 173-184. SID. https://sid.ir/paper/269712/fa
Vancouver:
کپیرادفر رامین، فرهودی مهدی، قاسمی اسماعیل، موسوی خانقاه امین، شهراز فرزانه، حسینی هدایت. بررسی محتویات فنولی, فعالیت ضداکسایشی و ضد باکتریایی عصاره های هسته چهار رقم خرمای ایرانی (.Phoenix dactylifera L ). مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(3 ):173-184. Available from: https://sid.ir/paper/269712/fa
IEEE:
کپیرامین رادفر، مهدی فرهودی، اسماعیل قاسمی، امین موسوی خانقاه، فرزانه شهراز، و هدایت حسینی، “بررسی محتویات فنولی, فعالیت ضداکسایشی و ضد باکتریایی عصاره های هسته چهار رقم خرمای ایرانی (.Phoenix dactylifera L )،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 3 ، pp. 173–184، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269712/fa