APA:
کپیسلیمانی فارسانی، عاطفه، و خدانظری، آی ناز. (1395). تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/71859/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی فارسانی عاطفه، خدانظری آی ناز. تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/71859/fa
IEEE:
کپیعاطفه سلیمانی فارسانی، و آی ناز خدانظری، “تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 25–32، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71859/fa