مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,549
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

938
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر ویژگی های کاربردی فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی حاصل از پروتئین گلوتن گندم

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 15

چکیده

 پروتئین ها دسته وسیعی از بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر خوراکی هستند. پروتئین گلوتن گندم یکی از این پروتئین هاست که طی تولید نشاسته از گندم به عنوان فراورده فرعی تولید می شود. یکی از کاربردهای بالقوه این پروتئین, تولید فیلم ها و پوشش های زیست تخریب پذیر خوراکی است. در این پژوهش, تاثیر عامل های گوناگون روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم های حاصل از پروتئین گلوتن شامل بازدارندگی در برابر بخار آب و گازها, ویژگی های مکانیکی و ویژگی های حرارتی مورد بررسی قرار گرفته است. برای مثال, مشاهده شده است که با افزودن ترکیب های لیپیدی, نفوذپذیری فیلم گلوتن نسبت به بخار آب کاهش می یابد ولی با افزایش میزان پلاستی سایزر, نفوذپذیری بیشتر می شود. میزان پلاستی سایزر هم چنین روی ویژگی های مکانیکی فیلم تاثیر منفی دارد. نوع ماده اولیه, شرایط متفاوت تولید فیلم, و همچنین تیمارهای پس از تولید تاثیر زیادی بر ویژگی های این فیلم ها دارد که در این مقاله, مورد بررسی قرار گرفته اند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قنبرزاده، بابک، و الماسی، هادی. (1388). مروری بر ویژگی های کاربردی فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی حاصل از پروتئین گلوتن گندم. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 28(3)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/442087/fa

    Vancouver: کپی

    قنبرزاده بابک، الماسی هادی. مروری بر ویژگی های کاربردی فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی حاصل از پروتئین گلوتن گندم. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1388؛28(3):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/442087/fa

    IEEE: کپی

    بابک قنبرزاده، و هادی الماسی، “مروری بر ویژگی های کاربردی فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی حاصل از پروتئین گلوتن گندم،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 28، no. 3، pp. 1–15، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442087/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button