مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,154
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

848
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 101

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمودزاده، فواد، قجربیگی، پیمان، محمودی، رزاق، و محمدپوراصل، اصغر. (1395). اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 91-101. SID. https://sid.ir/paper/71900/fa

    Vancouver: کپی

    محمودزاده فواد، قجربیگی پیمان، محمودی رزاق، محمدپوراصل اصغر. اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):91-101. Available from: https://sid.ir/paper/71900/fa

    IEEE: کپی

    فواد محمودزاده، پیمان قجربیگی، رزاق محمودی، و اصغر محمدپوراصل، “اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 91–101، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71900/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button