APA:
کپیمحمودزاده، فواد، قجربیگی، پیمان، محمودی، رزاق، و محمدپوراصل، اصغر. (1395). اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 91-101. SID. https://sid.ir/paper/71900/fa
Vancouver:
کپیمحمودزاده فواد، قجربیگی پیمان، محمودی رزاق، محمدپوراصل اصغر. اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):91-101. Available from: https://sid.ir/paper/71900/fa
IEEE:
کپیفواد محمودزاده، پیمان قجربیگی، رزاق محمودی، و اصغر محمدپوراصل، “اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 91–101، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71900/fa