APA:
کپیغیبی، نسا، رفتنی امیری، زینب، و کسائی، محمدرضا. (1396). بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار, خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/71965/fa
Vancouver:
کپیغیبی نسا، رفتنی امیری زینب، کسائی محمدرضا. بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار, خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/71965/fa
IEEE:
کپینسا غیبی، زینب رفتنی امیری، و محمدرضا کسائی، “بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار, خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 1–14، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71965/fa