مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,859
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم 299V و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 154

چکیده

 در دهه های اخیر تقاضا برای مصرف غذاهای پروبیوتیک یا فراسودمند افزایش یافته است و تلاش های متعددی برای استفاده از آنها در محصولات گوشتی تخمیری شده است. هدف از تحقیق حاضر, تولید سوسیس های تخمیری پروبیوتیک با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم 299V و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG (با میزان تلقیح اولیه (107cfu/gr بعنوان یک غذای فراسودمند و بررسی خواص شیمیایی, میکروبی و حسی آنها بوده است. نتایج آزمون شیمیایی نشان داد که نمونه های پروبیوتیکی دارای بیشترین میزان درصد پروتئین و کمترین میزان درصد رطوبت نسبت به نمونه شاهد بودند. نتایج آزمون شمارش کلی باکتری های پروبیوتیک در زمان های مورد نظر, مشخص نمود که در نمونه های حاوی باکتری پروبیوتیک, 106-107 سلول باکتریایی زنده در هر گرم از محصول نهایی وجود دارد. نتایج آزمون میکروبی شمارش باکتریهای غیر لاکتیک نشان داد که تیمار حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم 299V از بیشترین میزان و تیمار شاهد از کمترین میزان باکتریهای مذکور برخوردار بود. در محصولات نهایی کلیه نمونه ها, هیچ گونه اثری از وجود باکتری های پاتوژن مشاهده نگردید. نتایج ارزیابی ویژگی های حسی نشان داد که در اکثر موارد, نمونه های سوسیس تخمیری پروبیوتیک نسبت به نمونه شاهد از امتیاز بالاتری برخوردار بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عطار، الهام، موحد، سارا، و مظاهری اسدی، مهناز. (1396). تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم 299V و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 143-154. SID. https://sid.ir/paper/71972/fa

    Vancouver: کپی

    عطار الهام، موحد سارا، مظاهری اسدی مهناز. تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم 299V و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):143-154. Available from: https://sid.ir/paper/71972/fa

    IEEE: کپی

    الهام عطار، سارا موحد، و مهناز مظاهری اسدی، “تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم 299V و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 143–154، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71972/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button