مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

764
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

651
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 81

چکیده

 تخمیر خیار یک فرآیند طبیعی می باشد که میکرواورگانیسم های آن در کیفیت محصول موثرند و در این محصول گونه های متعلق به گروه لاکتوباسیلوس پلانتاروم دارای مزیت های بسیاری برای فرآیند تخمیر می باشند. در این بررسی برای تولید محصولی ایمن و یکنواخت, خیارهای بومی در محلول های آب نمک 5 و %7 کلرید سدیم تحت شرایط بدون تلقیح و نیز 6´108 cfu/ml, 4´107, 4´106 ماده تلقیح از گونه خاص لاکتوباسیلوس پلانتاروم قرار داده شده و سپس جمعیت میکروبی برای پانزده روز تخمیر در دمای محیط و سی روز انبار در دمای 4 و 25 درجه سلسیوس با استفاده از آنالیز واریانس در سطح اطمینان %95 بررسی شده است. در این بررسی, در روز نهم تخمیر نمونه های با میزان تلقیح بالا (6´108 cfu/ml) و دارای %5 محلول کلرید سدیم بیشترین میزان جمعیت لاکتوباسیلوس پلانتاروم (8.57 log10 cfu/ml) را نشان داده اند. اما با میزان تلقیح بیشتر و غلظت نمک %7 حداقل میزان مخمر و مزوفیل هوازیدر نمونه ها مشاهده شده است. در طول انبار, جمعیت لاکتوباسیلوس پلانتاروم, مخمرها و مزوفیل های هوازی در دمای 25 درجه بالاتر از دمای 4 درجه سلسیوس بوده است اما تغییر مهم در روز سی ام انبار مشاهده شده است که میزان لاکتوباسیلوس پلانتاروم (5.47 log10 cfu/ml) در محلول نمک %7 و دمای 4 درجه سلسیوس با شرایط رقابتی کمتر و محیطی مناسب نسبت به دیگر میکرواورگانیسم ها بالاتر بوده است. بنابراین در این بررسی با رشد مناسب لاکتوباسیلوس پلانتاروم و جلوگیری از رشد میکرواورگانیسم های بیماری زا و غیربیماری زا در نمونه های تلقیح شده, محصولی ایمن و یکنواخت تولید شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیلچیان، زهرا، رضوی، سیدهادی، و رحیمی، ابراهیم. (1391). تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی. بهداشت مواد غذایی، 2(2 (پیاپی 6))، 69-81. SID. https://sid.ir/paper/222965/fa

    Vancouver: کپی

    نیلچیان زهرا، رضوی سیدهادی، رحیمی ابراهیم. تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(2 (پیاپی 6)):69-81. Available from: https://sid.ir/paper/222965/fa

    IEEE: کپی

    زهرا نیلچیان، سیدهادی رضوی، و ابراهیم رحیمی، “تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 2 (پیاپی 6)، pp. 69–81، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222965/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button