مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,076
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

750
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 59

چکیده

فولیک اسید (ویتامین B9) یکی از ویتامین های موردنیاز بدن انسان است که باید به میزان کافی توسط بدن دریافت گردد. از این رو در دو دهه گذشته, تلاش ها برای اندازه گیری دقیق این ویتامین در مواد غذایی افزایش یافته است. چندین روش برای اندازه گیری فولیک اسید وجود دارد که در این پژوهش دو مورد از آن ها مورد بررسی قرار گرفته است. روش اصلی موردنظر روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی این ویتامین بود که به کمک سه آنزیم آلفا آمیلاز, پروتئاز و کانژوگاز و باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسیس (ATCC 7469) انجام شد. روش دوم که بیشتر به منظور مقایسه با نتایج حاصل از روش اول مورد استفاده قرار گرفت روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا بود. نتایج به دست آمده از این پژوهش حاکی از آن بود که روش سنجش میکروبی نسبت به کروماتوگرافی مایع از صحت بالاتری برخوردار است, چرا که میزان به دست آمده برای فولیک اسید به روش میکروبی حدودا 50 درصد بیشتر از مقداری است که توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا اندازه گیری شد. بخش زیادی از این اختلاف مربوط به استخراج کامل تر فولیک اسید که توسط سه آنزیم مذکور انجام شد, برمی گردد.با توجه به این پژوهش مشخص شد که روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی برای تعیین میزان ویتامین حساس فولیک اسید و همچنین فولات کل موجود در آردهای غنی شده مناسب تر از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا به شمار می رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محرابی، صدف، شجاع الساداتی، سیدعباس، موسوی، سیدمحمد، و هاشمی، مریم. (1394). اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 51-59. SID. https://sid.ir/paper/72634/fa

    Vancouver: کپی

    محرابی صدف، شجاع الساداتی سیدعباس، موسوی سیدمحمد، هاشمی مریم. اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):51-59. Available from: https://sid.ir/paper/72634/fa

    IEEE: کپی

    صدف محرابی، سیدعباس شجاع الساداتی، سیدمحمد موسوی، و مریم هاشمی، “اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 51–59، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72634/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button