مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,227
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

891
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 185 | صفحه پایان 202

چکیده

 دوغ یک نوشیدنی سنتی ایرانی است که از طریق تخمیر لاکتیکی شیر پاستوریزه تولید می شود. به منظور شناسایی و جداسازی ریزسازواره های موجود در نمونه های دوغ های صنعتی ایران از روشواکنش PCR و توالی یابی استفاده شد. نمونه های دوغ مورد آزمون متشکل از 17 نام تجاری بود. پس از انجام شناسایی مقدماتی با استفاده از روش های مشاهده میکروسکوپی و بیوشیمیایی, برای تایید نتایج حاصل از نمونه ها محیط های کشت خالص تهیه و شناسایی با استفاده از روش PCR و توالی یابی ادامه یافت. بر اساس نتایج حاصل از توالی خوانی ژن 16S rRNA باکتری های لاکتوباسیلوس (ل. برویس, ل. فرمنتوم, ل. پاراکازئی, ل. گالیناروم) از خانواده باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک, باسیلوس های اسپوردار گرم مثبت (ب. لیچینه فرمیس, ب. آنتراسیس و ب. سوبتیلیس) و باکتری های تولیدکننده اسیداستیک (استوباکتر تروپیکالیس و استوباکتر ایندونزینسیس) شناسایی شدند. علاوه بر آن بر اساس نتایج حاصل از توالی خوانی ژن D1/D2 26S rDNA مخمرهای پیشیا فرمنتنس, کریپتوکوکوس مگنوس و ساکارومایسس یونیسپوروس در نمونه های دوغ صنعتی یافت شدند. یافته های این مطالعه نشان داد که علاوه بر باکتری های لاکتیکی غیراستارتری, سایر انواع باکتری ها و مخمرها در نمونه های دوغ صنعتی ایران حضور داشته باشند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باقری پورفلاح، نیلوفر، مرتضویان فارسانی، سیدامیرمحمد، حسینی، هدایت، شهراز، فرزانه، و بهادری منفرد، ایاد. (1395). شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 185-202. SID. https://sid.ir/paper/72037/fa

    Vancouver: کپی

    باقری پورفلاح نیلوفر، مرتضویان فارسانی سیدامیرمحمد، حسینی هدایت، شهراز فرزانه، بهادری منفرد ایاد. شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):185-202. Available from: https://sid.ir/paper/72037/fa

    IEEE: کپی

    نیلوفر باقری پورفلاح، سیدامیرمحمد مرتضویان فارسانی، هدایت حسینی، فرزانه شهراز، و ایاد بهادری منفرد، “شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 185–202، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72037/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button