APA:
کپیغیاثی، فاطمه، مجذوبی، مهسا، و فرحناکی، عسگر. (1395). تاثیر جوانه گندم فرآیند شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 169-183. SID. https://sid.ir/paper/72046/fa
Vancouver:
کپیغیاثی فاطمه، مجذوبی مهسا، فرحناکی عسگر. تاثیر جوانه گندم فرآیند شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):169-183. Available from: https://sid.ir/paper/72046/fa
IEEE:
کپیفاطمه غیاثی، مهسا مجذوبی، و عسگر فرحناکی، “تاثیر جوانه گندم فرآیند شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 169–183، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72046/fa