APA:
کپیهمایونی راد، عزیز، امینی، امیر، خداویردی وند کشتیبان، عطا، محمدی، منصوره، و بهادری منفرد، ایاد. (1394). بررسی اثر افزودن نشاسته مقاوم نوع دو بر خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی, حسی و پخت ماکارونی پری بیوتیک حاصل. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 10(1)، 81-88. SID. https://sid.ir/paper/121477/fa
Vancouver:
کپیهمایونی راد عزیز، امینی امیر، خداویردی وند کشتیبان عطا، محمدی منصوره، بهادری منفرد ایاد. بررسی اثر افزودن نشاسته مقاوم نوع دو بر خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی, حسی و پخت ماکارونی پری بیوتیک حاصل. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛10(1):81-88. Available from: https://sid.ir/paper/121477/fa
IEEE:
کپیعزیز همایونی راد، امیر امینی، عطا خداویردی وند کشتیبان، منصوره محمدی، و ایاد بهادری منفرد، “بررسی اثر افزودن نشاسته مقاوم نوع دو بر خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی, حسی و پخت ماکارونی پری بیوتیک حاصل،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 1، pp. 81–88، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121477/fa