APA:
کپیاحمدی، امیر، مقصودلو، یحیی، و حمه جانی، محسن. (1396). بررسی تاثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 231-241. SID. https://sid.ir/paper/72092/fa
Vancouver:
کپیاحمدی امیر، مقصودلو یحیی، حمه جانی محسن. بررسی تاثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):231-241. Available from: https://sid.ir/paper/72092/fa
IEEE:
کپیامیر احمدی، یحیی مقصودلو، و محسن حمه جانی، “بررسی تاثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 231–241، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72092/fa