APA:
کپیتوکلی پور، حمید، شرافتی چالشتری، رضا، و متین فرد، سعید. (1396). اثر منفرد و ترکیبی صمغ های هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و امولسیفایر سدیم استئارویل لاکتیلات بر خواص نانوایی نان بدون گلوتن حاصل از مخلوط آرد ذرت و بلوط. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(3)، 39-46. SID. https://sid.ir/paper/121338/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور حمید، شرافتی چالشتری رضا، متین فرد سعید. اثر منفرد و ترکیبی صمغ های هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و امولسیفایر سدیم استئارویل لاکتیلات بر خواص نانوایی نان بدون گلوتن حاصل از مخلوط آرد ذرت و بلوط. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(3):39-46. Available from: https://sid.ir/paper/121338/fa
IEEE:
کپیحمید توکلی پور، رضا شرافتی چالشتری، و سعید متین فرد، “اثر منفرد و ترکیبی صمغ های هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و امولسیفایر سدیم استئارویل لاکتیلات بر خواص نانوایی نان بدون گلوتن حاصل از مخلوط آرد ذرت و بلوط،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 3، pp. 39–46، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121338/fa