APA:
کپیمحجوب، راحله، و عطای صالحی، اسماعیل. (1398). بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال. علوم غذایی و تغذیه، 16(3 (پیاپی 63) )، 103-110. SID. https://sid.ir/paper/143296/fa
Vancouver:
کپیمحجوب راحله، عطای صالحی اسماعیل. بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(3 (پیاپی 63) ):103-110. Available from: https://sid.ir/paper/143296/fa
IEEE:
کپیراحله محجوب، و اسماعیل عطای صالحی، “بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 103–110، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143296/fa