مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,430
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

689
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اشریشیا کلی، انتروکوکوس و شمارش کلی میکروارگانیسم ها در سبزی های تازه بسته بندی شده و غیر بسته بندی شده در تهران

صفحات

 صفحه شروع 220 | صفحه پایان 229

چکیده

 زمینه و هدف: سبزی ها یکی از مواد اصلی سبد غذایی محسوب می شوند و مصرف آنها رو به افزایش است. از طرفی بیماری ها و طغیان های ایجاد شده توسط این گروه از مواد غذایی نیز روند افزایشی پیدا کرده است. این مطالعه با هدف تعیین میزان آلودگی میکروبی در سبزی های مصرفی جنوب تهران انجام گرفت. روش بررسی: 100 نمونه از 10 نوع سبزی تازه بسته بندی شده و غیر بسته بندی شده بر اساس روش های ارائه شده در استاندارد های ملی ایران مورد آزمون قرار گرفت. شمارش انتروکوکوس با کشت پورپلیت در محیط KF آگار, شمارش کلی میکروارگانیسم ها با کشت پورپلیت در محیط پلیت کانت آگار و شناسایی اشریشیاکلی با استفاده از محیط های لوریل سولفات براث, EC براث, آب پپتونه و سپس کشت خطی در محیط مک کانکی آگار و تایید با آزمون های اوره, حرکت, تولید SH2, تولید گاز و تخمیر قند انجام گرفت. یافته ها: تمامی (100%) نمونه های سبزی خوردن, اسفناج, جوانه گندم و جوانه ماش و نیز به ترتیب 40, 60 و 90% نمونه های پیازچه, ریحان و قارچ غیر قابل مصرف بودند. نتیجه گیری: مصرف سبزی ها به ویژه سبزی هایی که به صورت خام مصرف می شوند, نیاز به دقت بیشتر به هنگام شستشو و استفاده از دستورالعمل های بهداشتی معاونت بهداشتی و مراکز بهداشت به هنگام خرید و مصرف دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلطان دلال، محمدمهدی، شجاعی زینجناب، مریم، واحدی، سعید، محمودی، حمید، قنبرزاده، شهرود، و هدایتی راد، فاطمه. (1395). بررسی اشریشیا کلی, انتروکوکوس و شمارش کلی میکروارگانیسم ها در سبزی های تازه بسته بندی شده و غیر بسته بندی شده در تهران. پیاورد سلامت، 10(3 )، 220-229. SID. https://sid.ir/paper/149807/fa

    Vancouver: کپی

    سلطان دلال محمدمهدی، شجاعی زینجناب مریم، واحدی سعید، محمودی حمید، قنبرزاده شهرود، هدایتی راد فاطمه. بررسی اشریشیا کلی, انتروکوکوس و شمارش کلی میکروارگانیسم ها در سبزی های تازه بسته بندی شده و غیر بسته بندی شده در تهران. پیاورد سلامت[Internet]. 1395؛10(3 ):220-229. Available from: https://sid.ir/paper/149807/fa

    IEEE: کپی

    محمدمهدی سلطان دلال، مریم شجاعی زینجناب، سعید واحدی، حمید محمودی، شهرود قنبرزاده، و فاطمه هدایتی راد، “بررسی اشریشیا کلی, انتروکوکوس و شمارش کلی میکروارگانیسم ها در سبزی های تازه بسته بندی شده و غیر بسته بندی شده در تهران،” پیاورد سلامت، vol. 10، no. 3 ، pp. 220–229، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/149807/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button