APA:
کپیبهمدی، هما، و شواخی، فروغ. (1394). بررسی و مقایسه تاثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 113-125. SID. https://sid.ir/paper/72159/fa
Vancouver:
کپیبهمدی هما، شواخی فروغ. بررسی و مقایسه تاثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):113-125. Available from: https://sid.ir/paper/72159/fa
IEEE:
کپیهما بهمدی، و فروغ شواخی، “بررسی و مقایسه تاثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 113–125، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72159/fa