مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

441
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ترکیب شیمیایی و خواص ضد باکتریایی دو اسانس خردل ایرانی و کاربرد آن در گوشت بوقلمون به عنوان نگهدارنده

صفحات

 صفحه شروع 225 | صفحه پایان 236

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عادلی میلانی، مرتضی، قبادی دانا، مریم، قنبرزاده، بابک، علی زاده، آیناز، و قاسمی افشار، پیمانه. (1398). مقایسه ترکیب شیمیایی و خواص ضد باکتریایی دو اسانس خردل ایرانی و کاربرد آن در گوشت بوقلمون به عنوان نگهدارنده. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(4 )، 225-236. SID. https://sid.ir/paper/269722/fa

    Vancouver: کپی

    عادلی میلانی مرتضی، قبادی دانا مریم، قنبرزاده بابک، علی زاده آیناز، قاسمی افشار پیمانه. مقایسه ترکیب شیمیایی و خواص ضد باکتریایی دو اسانس خردل ایرانی و کاربرد آن در گوشت بوقلمون به عنوان نگهدارنده. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(4 ):225-236. Available from: https://sid.ir/paper/269722/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی عادلی میلانی، مریم قبادی دانا، بابک قنبرزاده، آیناز علی زاده، و پیمانه قاسمی افشار، “مقایسه ترکیب شیمیایی و خواص ضد باکتریایی دو اسانس خردل ایرانی و کاربرد آن در گوشت بوقلمون به عنوان نگهدارنده،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 4 ، pp. 225–236، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269722/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button