APA:
کپیعادلی میلانی، مرتضی، قبادی دانا، مریم، قنبرزاده، بابک، علی زاده، آیناز، و قاسمی افشار، پیمانه. (1398). مقایسه ترکیب شیمیایی و خواص ضد باکتریایی دو اسانس خردل ایرانی و کاربرد آن در گوشت بوقلمون به عنوان نگهدارنده. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(4 )، 225-236. SID. https://sid.ir/paper/269722/fa
Vancouver:
کپیعادلی میلانی مرتضی، قبادی دانا مریم، قنبرزاده بابک، علی زاده آیناز، قاسمی افشار پیمانه. مقایسه ترکیب شیمیایی و خواص ضد باکتریایی دو اسانس خردل ایرانی و کاربرد آن در گوشت بوقلمون به عنوان نگهدارنده. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(4 ):225-236. Available from: https://sid.ir/paper/269722/fa
IEEE:
کپیمرتضی عادلی میلانی، مریم قبادی دانا، بابک قنبرزاده، آیناز علی زاده، و پیمانه قاسمی افشار، “مقایسه ترکیب شیمیایی و خواص ضد باکتریایی دو اسانس خردل ایرانی و کاربرد آن در گوشت بوقلمون به عنوان نگهدارنده،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 4 ، pp. 225–236، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269722/fa