APA:
کپیمحمدطاهری، مهسا، و حسینی، سیدابراهیم. (1396). بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 331-343. SID. https://sid.ir/paper/72232/fa
Vancouver:
کپیمحمدطاهری مهسا، حسینی سیدابراهیم. بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):331-343. Available from: https://sid.ir/paper/72232/fa
IEEE:
کپیمهسا محمدطاهری، و سیدابراهیم حسینی، “بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 331–343، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72232/fa