مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,736
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

832
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر Lactobacillus plantarum, Lactobacillus fermentum بر باکتری های هوازی مزوفیل، باکتری های اسید لاکتیک، آنتروباکتریاسه و کاهش نیتریت طی دوره تخمیر در نوعی سوسیس تخمیری

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 60

چکیده

 املاح نیتریت سدیم غالبا به عنوان نگهدارنده, آنتی اکسیدان و تثبیت کننده رنگ در محصولات گوشتی استفاده می شوند و نیتریت به عنوان یک ماده سرطانزا شناخته شده است. هدف از این تحقیق مطالعه اثرات تلقیح باکتری های اسید لاکتیک در میزان کاهش نیتریت محصولات گوشتی (سوسیس تخمیری) می باشد. سه سویه L. fermentum PTCC 1638, L. plantarum PTCC 1058 و Leu. mesenteroides subsp mesenteroides PTCC 1563 برای بررسی توانایی کاهش نیتریت و بار میکروبی انتخاب گردیدند. دو سوش L. plantarum, L. fermentum و مخلوط آنها, به عنوان مایه های کشت میکروبی در تولید سوسیس استفاده شده است. تراکم میکروبی با استفاده از غلظت 5.0 مک فارلند در طول موج nm600 به وسیله روش اسپکتروفتومتری استاندارد گردید. مایه های کشت, با تعداد معادل cfu/gfarsh 108 به سوسیس های حاویµg/g  120 نیتریت, تلقیح شد ند. میانگین میزان نیتریت باقیمانده, pH, اسیدیته, تعداد کل لاکتوباسیلوس ها, تعداد کل باکتری های هوازی مزوفیل و تعداد کل باکتری های آنتروباکتریاسه درطول دوره تخمیر, در مقایسه با تیمار شاهد معنی دار شده است(P<0.05) . میانگین نیتریت باقیمانده در سوسیس تخمیری تلقیح شده با L. fermentum, L. plantarumو مخلوط, به ترتیب به میزان 65.8%, 75.4% و 68.3% کاهش یافته است, در حالیکه در تیمار شاهد این میزان کاهش 60% بوده است. همچنین بررسی های آماری نشان داده است که بین میانگین تعداد کل باکتری های هوازی مزوفیل در سوسیس های تلقیح شده با مایه کشت مخلوط و L. fermentum تفاوت معنی داری وجود ندارد(P>0.05) .

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اسماعیل زاده، پیمان، میراحمدی، فردین، و مظاهری اسدی، مهناز. (1389). بررسی اثر Lactobacillus plantarum, Lactobacillus fermentum بر باکتری های هوازی مزوفیل, باکتری های اسید لاکتیک, آنتروباکتریاسه و کاهش نیتریت طی دوره تخمیر در نوعی سوسیس تخمیری. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 4(10)، 47-60. SID. https://sid.ir/paper/175473/fa

    Vancouver: کپی

    اسماعیل زاده پیمان، میراحمدی فردین، مظاهری اسدی مهناز. بررسی اثر Lactobacillus plantarum, Lactobacillus fermentum بر باکتری های هوازی مزوفیل, باکتری های اسید لاکتیک, آنتروباکتریاسه و کاهش نیتریت طی دوره تخمیر در نوعی سوسیس تخمیری. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1389؛4(10):47-60. Available from: https://sid.ir/paper/175473/fa

    IEEE: کپی

    پیمان اسماعیل زاده، فردین میراحمدی، و مهناز مظاهری اسدی، “بررسی اثر Lactobacillus plantarum, Lactobacillus fermentum بر باکتری های هوازی مزوفیل, باکتری های اسید لاکتیک, آنتروباکتریاسه و کاهش نیتریت طی دوره تخمیر در نوعی سوسیس تخمیری،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 4، no. 10، pp. 47–60، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175473/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button