APA:
کپیحشمتی، علی، کامکار، ابوالفضل، سالارآملی، جمیله، حسن، جلال، و جاهد، غلامرضا. (1394). تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 61-71. SID. https://sid.ir/paper/72257/fa
Vancouver:
کپیحشمتی علی، کامکار ابوالفضل، سالارآملی جمیله، حسن جلال، جاهد غلامرضا. تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):61-71. Available from: https://sid.ir/paper/72257/fa
IEEE:
کپیعلی حشمتی، ابوالفضل کامکار، جمیله سالارآملی، جلال حسن، و غلامرضا جاهد، “تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 61–71، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72257/fa