APA:
کپیموسوی، سیده مریم، نجفیان، لیلا، و فارسی، محمد. (1399). تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز, آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی. بهداشت مواد غذایی، 10(1 (پیاپی37) )، 73-89. SID. https://sid.ir/paper/222915/fa
Vancouver:
کپیموسوی سیده مریم، نجفیان لیلا، فارسی محمد. تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز, آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1399؛10(1 (پیاپی37) ):73-89. Available from: https://sid.ir/paper/222915/fa
IEEE:
کپیسیده مریم موسوی، لیلا نجفیان، و محمد فارسی، “تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز, آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 10، no. 1 (پیاپی37) ، pp. 73–89، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222915/fa