APA:
کپیمکوندی، مهسا، فدایی نوغانی، وجیهه، و خسروی دارانی، کیانوش. (1395). ویژگی های فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتری های آغازگر ماست و عصاره کمبوجا. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 105-119. SID. https://sid.ir/paper/72388/fa
Vancouver:
کپیمکوندی مهسا، فدایی نوغانی وجیهه، خسروی دارانی کیانوش. ویژگی های فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتری های آغازگر ماست و عصاره کمبوجا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):105-119. Available from: https://sid.ir/paper/72388/fa
IEEE:
کپیمهسا مکوندی، وجیهه فدایی نوغانی، و کیانوش خسروی دارانی، “ویژگی های فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتری های آغازگر ماست و عصاره کمبوجا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 105–119، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72388/fa