مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

995
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

882
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتری های آغازگر ماست و عصاره کمبوجا

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 119

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مکوندی، مهسا، فدایی نوغانی، وجیهه، و خسروی دارانی، کیانوش. (1395). ویژگی های فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتری های آغازگر ماست و عصاره کمبوجا. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 105-119. SID. https://sid.ir/paper/72388/fa

    Vancouver: کپی

    مکوندی مهسا، فدایی نوغانی وجیهه، خسروی دارانی کیانوش. ویژگی های فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتری های آغازگر ماست و عصاره کمبوجا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):105-119. Available from: https://sid.ir/paper/72388/fa

    IEEE: کپی

    مهسا مکوندی، وجیهه فدایی نوغانی، و کیانوش خسروی دارانی، “ویژگی های فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتری های آغازگر ماست و عصاره کمبوجا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 105–119، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72388/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button