APA:
کپیحاتمی، ثمانه، یاورمنش، مسعود، و محمدی ثانی، علی. (1394). بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه ای ترکیبات. بهداشت مواد غذایی، 5(4 (پیاپی 20))، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/222935/fa
Vancouver:
کپیحاتمی ثمانه، یاورمنش مسعود، محمدی ثانی علی. بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه ای ترکیبات. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(4 (پیاپی 20)):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/222935/fa
IEEE:
کپیثمانه حاتمی، مسعود یاورمنش، و علی محمدی ثانی، “بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه ای ترکیبات،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 4 (پیاپی 20)، pp. 1–11، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222935/fa