Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,214
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

921
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی خشک کردن مغز فندق در خشک کن مادون قرمز با پیش تیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 165 | صفحه پایان 178

چکیده

 در این مطالعه, از یک خشک کن مادون قرمز با پیش تیمار مایکروویو برای خشک کردن مغز فندق استفاده شد. برای تعیین شرایط بهینه سازی نمونه های فندق از روش سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی به منظور بررسی تاثیر دمای هوا در سه سطح (45, 65 و 85 درجه سلسیوس), توان مادون قرمز در سه سطح (500, 1000 و 1500 وات) و توان مایکروویو در سه سطح (270, 450 و 630 وات) برای خشک کردن مغز فندق استفاده شد. تجزیه و تحلیل واریانس (فاکتور عدم برازش و مقدار (R2 برای تعیین مطلوبیت مدل استفاده شد. از سطوح پاسخ و منحنی های تراز برای نشان دادن اثر متقابل متغیرهای مستقل با متغیر پاسخ ایجاد شد. بر اساس آزمایش های انجام شده شرایط بهینه جهت انتخاب مقادیر بیشینه ضریب انتشار موثر رطوبت و L* (شاخص رنگ) و انتخاب مقادیر کمینه انرژی مصرفی کل, چروکیدگی و شاخص های رنگ a* و b* اعمال شد. با توجه به نتایج, شرایط بهینه در دمای هوای 45 درجه سلسیوس, توان مایکروویو 471.14 وات و توان مادون قرمز 1316.89 وات تعیین گردید. در این نقاط بهینه مقادیر متغیرهای پاسخ ضریب انتشار موثر رطوبت, انرژی مصرفی کل, چروکیدگی, L*,a*  و b* به ترتیب 9-10×2.36 متر مربع بر ثانیه, 2.65 کیلووات ساعت, 12.94 درصد, 54.10, 14.97 و 16.70 به دست آمدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی قویدلان، مریم، و امیری چایجان، رضا. (1396). بهینه سازی خشک کردن مغز فندق در خشک کن مادون قرمز با پیش تیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 165-178. SID. https://sid.ir/paper/72669/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی قویدلان مریم، امیری چایجان رضا. بهینه سازی خشک کردن مغز فندق در خشک کن مادون قرمز با پیش تیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(64):165-178. Available from: https://sid.ir/paper/72669/fa

    IEEE: کپی

    مریم احمدی قویدلان، و رضا امیری چایجان، “بهینه سازی خشک کردن مغز فندق در خشک کن مادون قرمز با پیش تیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 64، pp. 165–178، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72669/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا