APA:
کپیاحمدی قویدلان، مریم، و امیری چایجان، رضا. (1396). بهینه سازی خشک کردن مغز فندق در خشک کن مادون قرمز با پیش تیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 165-178. SID. https://sid.ir/paper/72669/fa
Vancouver:
کپیاحمدی قویدلان مریم، امیری چایجان رضا. بهینه سازی خشک کردن مغز فندق در خشک کن مادون قرمز با پیش تیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(64):165-178. Available from: https://sid.ir/paper/72669/fa
IEEE:
کپیمریم احمدی قویدلان، و رضا امیری چایجان، “بهینه سازی خشک کردن مغز فندق در خشک کن مادون قرمز با پیش تیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 64، pp. 165–178، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72669/fa